Posted on

“Vores kerneoverbevisninger er ikke alle bevidste. Dag efter dag traffer vi beslutninger baseret, ikke kun pa fakta, men ogsa pa vores opfattelser og fordomme. De fleste af disse ubevidste filtre blev sat, for vi var syv ar gamle. Hvorfor skulle de stadig vare der? Sandsynligvis fordi underbevidstheden aldrig har faet alternative instruktioner. Det er her, hypnose kommer ind i billedet. Hypnose er simpelthen teknikken til at omga den kritiske evne, der blokerer adgangen til det underbevidste sind.

“Da jeg forst begyndte at praktisere hypnoterapi, indsa jeg, at bortset fra rygning og vagtudfordringer, kom de fleste mennesker til mig pa grund af stress, karriere, forhold og sovnproblemer. For at kunne hjalpe folk uden for min lokale praksis producerede jeg fire selvhypnose-lyd-cd’er med selvhypnose.

“Hvis du gerne vil opleve en gratis prove, og hvis du bruger MS-Internet Explorer, sa tag dine hovedtelefoner. http://clicks.aweber.com/z/ct/?D1zt0q2FB0iFZIh7YHs_BQ”

Fordi jeg har last hans bog og vidste, hvor kraftfuld den er, klikkede jeg pa dette link og lyttede. Gor det. Det er vidunderligt. Jeg kober hans band til jule- og fodselsdagsgaver til mine venner og familie.

For jeg horte Brians band, havde jeg “gaet til Alpha-niveau” hver dag med Silva Ultramind ESP System fra Learning Strategies.com. Nu er jeg en jyde fra Boston, som aldrig har hort om ESP. Det er ikke det, jeg leder efter(https://www.youtube.com/watch?v=gh5VhaicC6g&t=3s).

https://www.youtube.com/watch?v=gh5VhaicC6g&t=3s “,”type”:”video”,”providerNameSlug”:”youtube”,”className”:”wp-embed-aspect-16-9 wp-has-aspect-ratio”} –>

Posts from the same category:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *