Posted on

Titel:
Access the Rest of Yourself

Antal ord:
739

Resumé:
Brug af lydskiver til at opgradere programmeringen i dit underbevidste sind.

Nogleord:
hypnose, selvforbedring

Artikel Body:
Copyright 2006 Cole’s Poetic License

Fordi jeg har brugt lydskiver til selvhypnose, har jeg med succes opgraderet programmeringen i mit underbevidste sind pa flere omrader. Jeg onsker at sprede budskabet.

Brian Walsh, forfatter til “Unleash your Brilliance” skriver: “Nogle af os bruger penge og tid pa at vedligeholde eller endda opgradere vores ydre fremtoning.

Nogle af os bruger penge og tid pa at andre vores indre egenskaber. Begge dele er vigtige, ikke sandt?

“Der er denne historie om en mand, der gar ned ad en gade. Han blev kontaktet af en boddel. “Har du nogle smapenge, hr.?” – Manden svarede: “Forandring kommer indefra.” Ja, forandring kommer indefra. Det begynder med at finjustere de centrale overbevisninger. For at bruge en computeranalogi er det en rensning af disken og derefter en defragmentering.

“I min bog bruger jeg et helt kapitel pa hypnose. I denne artikel vil jeg gerne diskutere selvhypnose. Af alle de workshops, jeg afholder, ma det vare min favorit at trane folk i at lave selvhypnose. Jeg elsker at give folk mulighed for at satte sig et mal og derefter tage dette mal med ind i deres trance. Den feedback, jeg far, er meget tilfredsstillende.

“Jeg vil gerne dele nogle af de punkter, som vi dakker i denne workshop(Lær mere om e adultfrinendfinder com reviews).

https://www.youtube.com/watch?v=Qi0HGrUDycI
Jeg vil gerne overbevise dig om, at du har kraften i dig selv. Forandring er simpelthen at bringe din sande essens tilbage ved at fjerne den bagage, der er blevet knyttet gennem negativ pragning og forstarket af efterfolgende begranset tankning()(https://www.womenshealthmag.com/relationships/g19988460/life-changing-dating-tips/).

Posts from the same category:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *